Nagels verzorgen

Show us your nails, alles over nagels verzorgen!

Goed verzorgde handen en nagels zijn in feite je visitekaartje. Wees lief voor je handen, want niets is zo lelijk als afgekloven en gespleten nagels. BodyNews geeft je een overzicht van geweldige verzorgingsproducten en mooie nagellakken om je handen nog beter uit te laten komen, je moet je nagels verzorgen!

Producten nagels verzorgen

Bourjois So Laque..de Chine
Bourjois heeft een geweldige nieuwe lijn nagellakken gelanceerd So Laque … de Chine, en de naam zegt het al…het is geheel geĂ¯nspireerd op China! Kleur je geheel in Chinese stijl met spiegelende lakeffecten.

Sally Hansen Age correct Growth Treatment
Een mooie manicure maakt je handen helemaal onweerstaanbaar! Age-Correct Growth Treatment (ondermeer met Rosa Canica) is de garantie voor langere, betere en sterkere nagels. Al in vijf dagen is het effect zichtbaar: minder scheurtjes, schilfertjes en breukjes.

Sally Hansen Diamond Strenght Nail Color
Sally Hansen heeft dit najaar een nieuwe serie speciale nail colors in de bekende Diamond collectie gelanceerd. Zestien zinderende, verlokkelijke kleuren met de unieke eigenschappen van de natuurlijke edelsteen voor zeldzaam mooie nagels. Een briljante kleur, volop glans en gegarandeerd diamantenhard…

Stem!