Fitness nieuwe technieken workouts en trends

Fitness

FitnessHier lees je het laatste nieuws op fitness gebied; what’s hot, nieuwe technieken, geweldige workouts en trends. Heb je nog tips voor de redactie? Mail het ons en wie weet wordt jouw item geplaatst.

Wil je weten hoe je het best je buikspieren kunt trainen? Kijk op www.train-thuis-je-buikspieren.com voor de beste tips!

Maak een Teamwebsite

Ben je niet zo dol op sporten, maar ben je er in teamverband nog wel voor te porren? Dan ben je niet de enige! Uit onderzoek van Teamwebs.nl blijkt dat ruim driekwart (77%) van de teamsporters voor de gezelligheid sport.

Work out voor je buikspieren

Ben je druk bezig je winterkilo’s eraf te zweten of probeer je de schade te beperken? Altijd al een wasbordje willen hebben of liever gewoon een sexy platte buik? Lees meer over de werking van de buikspieren. BodyNews geeft je tips en oefeningen voor een buikspiertraining.

Stress relief workout

Veel mensen hebben last van stress. Vaak heeft dit een negatief imago, terwijl je soms een bepaalde druk nodig hebt om goed te presteren. Stress is niet meer positief wanneer de periode van verhoogde activiteit aan blijft houden, ook wanneer je het niet meer wil of nodig hebt.

Meer over Stress relief workout

Een beetje meer bewegen!

Bewegen en sporten bijvoorbeeld fitness zijn essentieel voor een goede verbranding, een gezonde geest in een fit lichaam. Je moet genieten van hetgeen je doet, dan heeft sporten pas echt effect op je gezondheid.

Stem!