Clarins Soin Remodelant Ventre-Taille Multi-Intensif

Clarins Soin Remodelant Ventre-Taille Multi-Intensif

Clarins Soin Remodelant Ventre-Taille Multi-IntensifHet eerste bodyproduct dat expliciet werkt op de lichaamsveranderingen vanaf 50 jaar! De Multi-intensif lijn van Clarins bestaat uit vele innovatieve verzorgingsproducten. Deze lijn is speciaal bedoeld voor de vrouw die zich lekker jong voelt en wil dat ook blijven uitstralen, ondanks de hormoonschommelingen als gevolg van haar leeftijd.

Drie intensieve werkingen van Clarins Soin Remodelant Ventre-Taille Multi-Intensif
Soin Remodelant Ventre-Taille heeft drie intensieve werkingen; het zorgt voor een platte buik, een smalle en afgeslankte taille en voor een zachte en gladde huid.

Hoe?
Het geheim zit hem onder andere in de zwarte Camarijnbes, Agremonie en cafeïne, die zorgen voor de vochtafvoer, voorkomen van uitbreiding van vetweefsel en bevorderen het verbranden van vetten. Verder zorgen plantjes als de Pueraria en de Kaki-kroon voor de verzachtende, vochtvasthoudende en voedende werking.

Gebruik
Breng de crème s’ochtends en/of s’avonds aan met licht masserende bewegingen. Doe dit met draaiende bewegingen met de klok mee op je hele buik en indien gewenst ook op je heupen.

Soin Remodelant Ventre-Taille is een heerlijke geurende crèmeachtige gel, die zijdezacht aanvoelt en niet vettig is. Na het aanbrengen kun je je direct aankleden.

Terug naar verstevig je taille

Stem!