Verstevig je taille en buik meer stevigheid met fitness

Verstevig je taille en buik meer stevigheid met fitness

Verstevig je taille en buik meer stevigheid met fitnessHelaas ontkom je er niet aan, na een bepaalde leeftijd ondergaat je lichaam onvermijdelijk een aantal veranderingen. Of je nu veelvuldig sport het maakt niet uit! Zelfs superslanke vrouwen merken dat de onderkant van hun buik of taille dikker wordt. Dieet werkt niet en je ziet dat de huid van je buik haar stevigheid verliest en dus slapper wordt.

Moet alles weer in het gareel? BodyNews zet een aantal mogelijkheden voor je op een rij.

Ik fitness om strak te blijven

Lees meer

Producten voor een stevige taille

Clarins Soin Remodelant Ventre-Taille Multi-Intensif
Het eerste bodyproduct dat expliciet werkt op de lichaamsveranderingen vanaf 50 jaar! De Multi-intensif lijn van Clarins bestaat uit vele innovatieve verzorgingsproducten. Deze lijn is speciaal bedoeld voor de vrouw die zich lekker jong voelt en wil dat ook blijven uitstralen, ondanks de hormoonschommelingen als gevolg van haar leeftijd.

Lees meer over Clarins Soin Remodelant Ventre-Taille Multi-Intensif

Verstevig je taille met een cosmetische ingreep

Liposuctie / Liposculpture
Liposculpture is een moderne en meer verfijnde vorm van liposuctie. Liposuctie betekent letterlijk vet afzuigen. Met deze techniek worden hardnekkige, plaatselijke vetophopingen verwijderd die zelfs met lijnen of sporten niet weg gaan.

Lees meer over Liposuctie / Liposculpture

Ultrasound liposuctie – de VASER methode
De Vaser methode is een vorm van ultrasound liposuctie en werkt door middel van geluidsgolven. Er zitten vele voordelen aan deze methode, maar het is niet voor iedereen de juiste oplossing.

Lees meer over Ultrasound liposuctie

Fitness

Verstevig je taille met buikspieroefeningen
Het vet rondom je taille verbrandt sneller als je ook wat buikspieroefeningen doet. Dus pak je matje en ga aan de slag!

lees meer over buikspieroefeningen

Buikspieroefeningen met powerplate
Deze oefening is zeer geschikt om met behulp van Power Plate uit te voeren. Voer de oefening 2 maal 1 minuut uit. Verhoog de intensiteit naar eigen kunnen. Start met 3 trainingen per week en bouw dit geleidelijk uit naar 5 keer.Alle oefeningen zijn ook uit te voeren zonder Power Plate. Ondanks dat dit minder intensief en effectief is kan dit een goede oplossing zijn wanneer er geen Power Plate beschikbaar is bijvoorbeeld thuis of op vakantie. Gebruik dan een verhoging zoals bijvoorbeeld een step.

Lees meer over buikspieroefeningen met powerplate

Stem!