Buik een mooie taille via liposuctie en buikspieren trainen

Buik

Hier lees je het laatste nieuws en alles over innovaties en trends met betrekking tot lichaamsbehandelingen en in het bijzonder over je buik. Heb jij ervaringen met bepaalde producten of behandelingen? Of goede tips? Deel het met ons op het BodyNews forum!

Help mijn mooie taille verdwijnt!

Helaas ontkom je er niet aan, na e
en bepaalde leeftijd ondergaat je lichaam onvermijdelijk een aantal veranderingen. Die wespentaille die je vroeger had, die verdwijnt langzaam.
Lees meer over een mooie taille

Ultrasound liposuctie

liposuctie Vaser methode strakke billenDe Vaser methode is een vorm van liposuctie die gebruik maakt van ultrasound. Dit brengt vele voordelen met zich mee, maar is niet voor iedereen geschikt.
Lees meer

Goede indicatie is essentieel

Een goed indicatiestelling is essentieel bij een liposuctie. “Sommige mensen hebben te hoge verwachtingen van een liposuctie-ingreep. Daarom moet je als chirurg van tevoren duidelijk zijn over wat je waar kunt maken”, aldus Michel Cromheecke.
Lees meer

Buikspier workout

Ben je al druk bezig de winterkilo’s eraf te zweten of probeer je de schade te beperken? Vergeet je buikspieren niet! Lees meer over de werking van buikspieren en bekijken een aantal hele makkelijke oefeningen voor een effectieve buikspiertraining .
Lees meer

Ben je geschikt voor liposuctie?

De Broca-index wordt gebruikt om vast te stellen of je geschikt bent voor liposuctie. Neem je lengte in cm – 100 = normgewicht in kg. Zit je ongeveer 15% boven of onder dit gewicht, dan ben je geschikt voor deze ingreep.
Lees meer

Stem!