Pre-baby lichaam

Terug naar je pre-baby lichaam

Word je een beetje somber van je lichaam na het krijgen van je babies? Het kan erg moeilijk zijn om na je zwangerschap(pen) weer een beetje in shape te raken. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om net als de celebrities een paar keer per week met een personal trainer aan de slag te gaan! Of om zelfs maar 1x per week de tijd te vinden om te sporten.

Heb je erge last van striae, zwangerschapsstrepen? Houd er rekening mee dat deze strepen vaak niet meer weg gaan. Je kunt ze misschien wel wat verminderen. Striae zijn dunne, roodblauwe streepjes die ontstaan op de huid van je buik, borsten, dijen, heupen en billen doordat de huid op bepaalde plekken teveel is uitgerekt. Het onderhuidse bindweefsel kan deze snelle uitrekking niet bijhouden en scheurt.

Wees niet te streng en blijf vooral realistisch, geef jezelf genoeg tijd om alle fysieke en hormonale veranderingen te doorstaan. En wanneer jij eraan toe bent, met de juiste bewegingsoefeningen, gezond eten, goede crèmes en wellicht een helpende hand van een cosmetische ingreep (voor wie dat wil), dan zie je er weer op je best uit!

Wij geven je een aantal mogelijkheden die je lekker weer terug in shape brengen of die ervoor zorgen dat je je lekkerder in je velt voelt!

Stem!