Bailine methode

Alles over de Bailine methode

Bailine is een Noorse organisatie die zich bezig houdt met het verbeteren van je gezondheid. Alles is gebaseerd op de principes van de moderne geneeskunde en praktische psychologie.

Bailine biedt je, door middel van een geavanceerde trainingssimulator, hulp bij lichaamssculpture, gewichtsverlies en versterking van je spieren.

Door de spieractiviteit met een trainingssimulator te verhogen, mentale ondersteuning te geven en aandacht te besteden aan een gezonder eetpatroon helpt Bailine vrouwen met (plaatselijk) afvallen en het bestrijden van cellulitis. Hierdoor komen vrouwen strakker in hun vel te zitten en krijgen ze een mooie stevige huid.

Bailine verbetert de bloedcirculatie en de ontwikkeling van je spieren, maakt je lichaam strakker en steviger en bestrijdt cellulitis.

Hoe werkt het?
Eerst wordt er uitgebreid ingegaan op je levensstijl en eetgewoonten. Vervolgens wordt er op basis van metingen een individueel oefen- en behandelplan voor je opgesteld. De persoonlijke behandeling wordt gegeven in afzonderlijke cabines, zodat privacy wordt gewaarborgd.


Training Simulator

De Bailine methode is in de jaren zestig door Noorse wetenschappers ontwikkeld en maakt gebruik van de Cosmetic Training Simulator. De trainingssimulator is getest en goedgekeurd door tal van nationale en internationale instanties en voldoet onder andere aan de Amerikaanse, Europese en Scandinavische wetgeving.

Dit speciale computerprogramma houdt je vorderingen bij en je ziet na 5 weken al welke resultaten je bereikt hebt! Het staat centraal in je behandeling. Behalve dat al je persoonlijke gegevens erin staan, programmeert het ook verschillende simulatoren voor de feitelijke behandeling. Deze simulatoren stimuleren je spieren op precies de juiste plaatsen met repeterende elektrische pulsjes.

Zo worden je spieren getraind zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Je figuur wordt steeds strakker terwijl jij lekker wegdroomt bij een boekje of muziek!

Waar
Bailine is exclusief voor vrouwen en heeft sinds enkele weken een nieuwe vestiging aan de Frederikstraat 943 (ingang hoek Mallemolen 2) te Den Haag. Kijk voor meer informatie op de website van Bailine.

Ervaringen
Wie heeft er ervaring met de Bailine methode? Wij zijn erg benieuwd!

Stem!