Afslanken

Alles over afslanken

Hier lees je alles over afslanken; revolutionaire nieuwe methodes en goede tips & tricks om verantwoord af te vallen. Heb jij nog goede suggesties? Mail het de redactie of deel het op ons beautyforum!

Als je die vervelende vetophopingen maar niet wegkrijgt, zou je dan een liposuctie overwegen?
Lees meer

De Bailine methode

De Bailine methode is een revolutionaire afslankmethode, ontwikkeld door Noorse wetenschappers. Door de spieractiviteit met een trainingssimulator te verhogen, mentale ondersteuning te geven en aandacht te besteden aan een gezonder eetpatroon helpt het vrouwen met (plaatselijk) afvallen en het bestrijden van cellulitis.

Lees meer over de Bailine methode

Help mijn mooie taille verdwijnt!

Helaas ontkom je er niet aan, na een bepaalde leeftijd ondergaat je lichaam onvermijdelijk een aantal veranderingen. Die wespentaille die je vroeger had, die verdwijnt langzaam.

Meer over gezonde voeding en afvallen

Trage stofwisseling

De ene mens heeft van nature een tragere stofwisseling dan de andere. Maar het is niet de stofwisseling die bepaalt hoe zwaar je wordt. Het gaat erom hoe je ermee omgaat.

Lees meer over een trage stofwisseling

Buikspier workout

Ben je al druk bezig de winterkilo’s eraf te zweten of probeer je de schade te beperken? Vergeet je buikspieren niet! Lees meer over de werking van buikspieren en bekijke een aantal hele makkelijke oefeningen voor een effectieve buikspiertraining .

Stem!