Testen BodyNews Testlab

BodyNews schrijft niet alleen over de allernieuwste en hotste beautyproducten en trends, we testen ze ook. Lees hier de laatste reviews over vele nieuwe producten of behandelingen. Graag horen we ook jouw reactie, laat ons weten wat je er van vindt!

Heb jij een goede tip waarvan je vindt dat we daar zeker over moeten schrijven? Mail het ons en wie weet wordt het geplaatst op BodyNews!
Lees meer

City Spa
Midden in het hart van de Pijp, op een van de meest luxe locaties, in het Okura hotel, zit City Spa. Een intieme schoonheidssalon waarbij persoonlijke aandacht en deskundigheid voorop staat.
Lees meer

Weleda Amandelverzorgingslijn
Wanneer je huid uit balans is of je hebt last van droge ruwe en rode plekjes op je gezicht, dan is de amandellijn van Weleda echt heerlijk!
Lees meer

De beste oogcrèmes
Vroeg of laat krijg je ze: lijntjes en rimpels rondom je ogen. Een goede oogcrème kan al heel veel voor je doen.
Lees meer

Tanden bleken bij WIT
Irriteer jij je aan je gelige tanden of wil je gewoon een picture perfect smile? Dan is het bleken van tanden misschien wel een goed idee! BodyNews onderging een behandeling bij WIT.
Lees meer

Haarproducten getest
Shampoo’s, conditioners, serums of glansmiddelen…er is zoveel te koop. Wij hebben een aantal voor je getest!
Lees meer

Foundations & concealers
Heb je last van oneffenheden, wallen of vlekjes? Wil je er even snel stralend uitzien? Gebruik een foundation als basis voor je make-up!
Lees meer

Beauty Test: ultieme mascara’s
Er hebben zich het afgelopen jaar veel ontwikkelingen voorgedaan op mascaragebied. Een ding hebben ze gemeen: ze zijn er allemaal op gericht om je wimpers nog langer, voller of gekrulder te laten lijken. Less is more gaat hier niet op!
Lees meer

Profiles Hair & Body Spa
Tot voor kort zat Profiles in de negen straatjes in Amsterdam, maar sinds hun verhuizing in mei 2006 naar de gloednieuwe trendy salon op de Spuistraat bieden ze ook lichaams- en gezichts behandelingen aan. Een ware bodyspa in het hart van de stad!
Lees meer

Yagua Purity Tea
We weten het allemaal: je kunt nog zo goed je huid verzorgen of allerlei cosmetische ingrepen laten uitvoeren, maar schoonheid komt toch echt van binnenuit! Yagua teas getest
Lees meer

Aqua massage bij Soap Treatment Store
Soap Treatment Store is al enkele jaren op de spuistraat gevestigd en is een ware ‘city spa’. Alles bij Soap is er op gericht om even uit je dagelijkse drukte te stappen en tijd voor jezelf te nemen. Een ware oase dus in de drukke stad. BodyNews onderging een aqua-massage
Lees meer

Mijn verhaal: botox
Ik ben nu 36 jaar en die fronsrimpel op mijn voorhoofd vond ik gewoon erg. Je ziet er moe uit en ik vind zelf dat je hem heel erg ziet.
Lees meer

Mijn verhaal: Bailine
Mijn eerste ervaringen met Bailine in de studio in Oegstgeest.
Na een artikel gelezen te hebben op Bodynews en een mail gestuurd te hebben over de prijzen heb ik een afspraak gemaakt voor een intake.
Lees meer

Stem!