Oogverzorging

Vooral de tere huid onder je ogen is continue onderhevig aan allerlei externe en interne factoren als stress, vervuiling, weersinvloeden, een slechte levensstijl of vermoeidheid. De effecten hiervan zijn snel zichtbaar en vochtophopingen, wallen en tekenen van vermoeidheid of rimpels zijn het resultaat. De huid rondom je ogen is namelijk vele malen dunner dan op de rest van je gezicht. Er zitten hier nauwelijks talgkliertjes of ondersteunend bindweefsel. Omdat je mimiek hier het sterkst is, ontstaan er gemakkelijk expressierimpels zoals kraaienpootjes.

Nader je de dertig, begin dan maar alvast met het smeren van een oogcrème. Zo wordt je huid lekker gehydrateerd en krijgen de eerste rimpels minder kans. Het gebruik van een oogcrème die afgestemd is op je huid en vooral de behoefte van je huid doet wonderen.

Hoe breng je een oogcrème aan?

Je hebt maar weinig nodig. Masseer nooit de crème in maar maak kloppende bewegingen met je vingertoppen onder het oog van binnen naar buiten (masseren is te belastend voor de dunnen huid en zorgt voor rimpels). Vergeet niet ook boven je oog aan te brengen: van de binnen- naar de buitenhoek.

Drink altijd een zonnebril met goede UV-bescherming om je ogen te beschermen en rimpelvorming te voorkomen!
Producten

Chanel Recifiance Intense Eye

– KOOP ONLINE
Rectifiance Intense Eye is de nieuwste crème in de productlijn Rectifiance Intense van Chanel Precision. Deze oogcrème corrigeert alle oogrimpels, zodat je weer een gladde en sprankelende oogopslag hebt!

Lancôme Hydra Zen Neurocalm oogcreme

(getest)
Lancome heeft in haar kalmerende huidverzorgingslijn NeuroCalm een heerlijke gel oogcrème opgenomen. NeuroCalm gaat vochtophopingen en wallen onder je ogen te lijf en fijne lijntjes als gevolg van dehydratatie verminderen direct.

Clinique Repairwear Intensive Eye Cream

(getest)
Repairwear Intensive Eye Cream van Clinique hydrateert en beschermt je huid dag en nacht tegen de zichtbare tekenen van veroudering (veroorzaakt door stress, weersinvloeden en ouder worden). De werkzame stoffen in de crème intensiveren gedurende de hele dag het natuurlijke herstelvermogen van je huid.

Lancôme High Résolution Yeux Collaser-48

(getest)
Geïnspireerd door anti-rimpel lasertherapie in de dermatologie heeft Lancôme High Résolution Yeux Collaser-48 ontwikkeld, voor een snelle en intense aanmaak van collageen. Het serum corrigeert rimpels van binnenuit en laat donkere kringen en wallen afnemen.

Aveda Tourmaline Charged Eye Creme

(getest)
De Tourmaline Eye Creme verzorgt de huid onder je ogen intensief en geeft je een stralende oogopslag. Het vermindert de tekenen van vermoeidheid en donkere kringen onder je ogen.

L’Oréal Paris Révitalift Double Lifting Ogen

(getest)
In navolging van de trend van Botox en Ooglidcorrecties heeft L’Oréal Paris Révitalift Double Lifting Ogen gelanceerd. Steeds minder vrouwen accepteren de tekenen van huidveroudering en de stap naar een chirurg is geen taboe meer.

Lancaster Suractif Non-Stop Lifting Advanced Eye Cream

(getest) – Koop online
Lancaster Suractif Non-Stop Lifting Advanced Eye Cream is speciaal ontwikkeld voor de tere huid rondom de ogen. De crème lift en verstevigt je huid én maakt deze glad. De microcirculatie in je huid wordt tevens gestimuleerd om dikke oogleden, wallen en donkere kringen te verminderen.

Biotherm Line Peel Yeux

(getest)
Biotherm heeft als welkome aanvulling op haar gepatenteerde Biopeeling lijn op basis van puur silicium een anti-rimpel oogcrème toegevoegd: Anti-rides Line Peel Yeux. Het zelf peelende proces wordt gestimuleerd, je huid wordt vernieuwd en rimpels worden tegen gegaan.

Stem!