Lijntjes en rimpels

De eerste tekenen van huidveroudering ontstaan meestal rond je 35e levensjaar in deze zone. Geen enkel gedeelte van je gezicht is zo kwetsbaar en rimpelgevoelig als de huid onder je ogen. Je leeftijd, de zon, gelaatsuitdrukkingen en het feit dat je huid daar heel dun is, dragen allemaal bij aan het ontstaan van rimpels (vooral expressierimpels).

Een goede oogcrème helpt om de eerste rimpeltjes en lijntjes te voorkomen, te verzorgen en te beperken. Wil je je expressierimpels met grover geschut te lijf gaan, dan zou je een behandeling met botox kunnen overwegen.

Hoe pak jij lijntjes & rimpels rondom je ogen aan?

Producten

Chanel Recifiance Intense Eye

– KOOP ONLINE
Rectifiance Intense Eye is de nieuwste crème in de productlijn Rectifiance Intense van Chanel Precision. Deze oogcrème corrigeert alle oogrimpels, zodat je weer een gladde en sprankelende oogopslag hebt!

(getest)
Lancome heeft in haar kalmerende huidverzorgingslijn NeuroCalm een heerlijke gel oogcrème opgenomen. NeuroCalm gaat vochtophopingen en wallen onder je ogen te lijf en fijne lijntjes als gevolg van dehydratatie verminderen direct.

(getest)
Repairwear Intensive Eye Cream van Clinique hydrateert en beschermt je huid dag en nacht tegen de zichtbare tekenen van veroudering (veroorzaakt door stress, weersinvloeden en ouder worden). De werkzame stoffen in de crème intensiveren gedurende de hele dag het natuurlijke herstelvermogen van je huid.

(getest) – Koop online
Lancaster Suractif Non-Stop Lifting Advanced Eye Cream is speciaal ontwikkeld voor de tere huid rondom de ogen. De crème lift en verstevigt je huid én maakt deze glad. De microcirculatie in je huid wordt tevens gestimuleerd om dikke oogleden, wallen en donkere kringen te verminderen.

(getest)
Geïnspireerd door anti-rimpel lasertherapie in de dermatologie heeft Lancôme High Résolution Yeux Collaser-48 ontwikkeld, voor een snelle en intense aanmaak van collageen. Het serum corrigeert rimpels van binnenuit en laat donkere kringen en wallen afnemen.

Cosmetische ingreep

Bij rimpelbehandeling met Botox of Dysport worden je expressie rimpeltjes aangepakt. Expressierimpels ontstaan door de mimiek van je gezicht, zoals fronsen en lachen. Botox of Dysport wordt rechtstreeks in je spier gespoten. Hierdoor wordt de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren tijdelijk stilgelegd, waardoor je spieren even niet meer werken en jij dus geen rimpels krijgt.

Stem!