Mascara’s

Of je nu voor au naturel gaat of als super vamp, een goede mascara is essentieel voor een mooie open en wakkere blik. Inmiddels is het een onmisbaar make-up item. Er zijn diverse soorten mascara’s, sommigen zijn er op gericht om je wimpers nog langer, voller of gekrulder te laten lijken anderen verzorgen of geven je wimpers een bijzondere kleur. In ieder geval, less is more gaat hier niet op!

Het laatste jaar hebben zich een aantal revolutionaire ontwikkelingen voorgedaan op het gebied van de mascaraborsteltjes. Fabrikanten, als Chanel en Max Factor hebben hier zelfs een patent op. Niet alleen het materiaal van het borsteltje is veranderd, maar ook de vormen van de borsteltjes (a-symmetrisch) en de substanties van de mascara’s zijn aan verandering onderhevig geweest. Lancôme en Estee Lauder hebben inmiddels zelfs een trillende mascara op de markt gebracht.

BodyNews heeft een aantal mascara’s voor je getest. Lees hieronder wat wij ervan vonden.

Wees vooral in de winter op alles voorbereid en gebruik waterproof mascara. Dan loop je niet risico dat je mascara tot op je wangen doorloopt!
Producten

ModelCo Fiber Lash Brush on Lashes

Het superleuke merk ModelCo heeft een nieuwe mascara op de markt gebracht: Fiber Lash Brush on Lashes. Deze mascarazorgt ervoor dat je wimpers extreem verlengen met hetzelfde effect als nepwimpers! Vol en lang. Die lastige nepwimpers heb je dus niet meer nodig!

Helena Rubinstein Lash Queen Feather Collection

De zo succesvolle mascara Lash Queen van Helena Rubinstein heeft er weer een nieuwe editie bij: de Lash Queen Feathers Collection, voor ..what’s in the name: vederlichte verleidelijke wimpers! De mascara’s zijn ontworpen door studenten van de Penninghen School in Parijs.

Maybelline Lash Stiletto – GETEST

Maybelline’s Lash Stiletto mascara zorgt voor extreme lange wimpers en creëert zo een glamoureuze en verleidelijke look. De innovatie zit ‘m in de ingrediënten in combinatie met het unieke nieuwe ‘Stretch and Set’ borsteltje die iedere wimper 360 graden dekt. Pro-Vitamine B5 en Zijdeproteïne versterken de eigenschappen van de formule en zorgen voor het ultieme zwart glanzende eindresultaat. Ook de verpakking van Lash Stiletto is zeer chic en is geïnspireerd op de sexy hakken van een paar designerstiletto’s. Nou dat belooft wat!

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks

Helena Rubinsteins Lash Queen Feline Blacks geeft je een onweerstaanbare glamourachtige look. Je wimpers worden ultiem verlengd door bijzondere textuur van de mascara, die bestaat uit waxen en oliën. De mascara heeft een uniek design: een metalen koperen omhulsel met een zeer opvallende en sexy print!

Max Factor Masterpiece Waterproof mascara (getest)

Max Factor heeft nu ook een waterproof variant van haar revolutionaire Masterpiece Mascara. Nu heb je alle voordelen van de Masterpiece mascara, zoals het iFX borsteltje, en de zekerheid dat je mascara ook echt houdt in waterige weersomstandigheden of als je een duik neemt in het water.

Maybelline Lash Stylist (getest)

Maybelline introduceerde aan het begin van 2006 de Lash Stylist. Bijzonder aan deze mascara is het nieuwe v-vormige kammetje dat zorgt voor lift, volume en vooral een dramatische lengte.

L’oreal Telescopic Mascara (getest)

L’Oréal Paris heeft een nieuwe technologie ontwikkeld en introduceert, een nieuwe dimensie voor je ogen, Telescopic mascara. Deze mascara intensifieert je wimpers aan de basis en verlengt tot 60%.

Estee Lauder Lash XL Maximum Length Mascara (getest)

Met de Lash XL Maximum Length Mascara creëerde Estee Lauder een mascara die zorgt voor extreme verlenging, extreme definitie en extreme houdbaarheid.

Clinique High Definition Lashes Mascara (getest)

Clinique heeft een high definition lashes mascara ontwikkeld met een borstel-kam die je wimpers langer en voller maken. Het borsteltje kleurt je wimpers en geeft volume. De kam dient om de wimpers te scheiden en te schikken. Maximale lengte verzekerd!

Max Factor Masterpiece MAX mascara (getest)

Max Factor heeft een Het Volume iFX borsteltje en de formule die meer volume geeft staan garant voor een verleidelijke blik met mooie, volle en gladde wimpers. Echte blikvangers!

Chanel Inimitable (getest)

Chanel heeft met haar nieuwe Inimitable mascara tevens een nieuw en gepatenteerd borsteltje geïntroduceerd. De haartjes van het borsteltje zijn gemaakt van elastomeer (een soort flexibele latex). Het effect is mooie gekleurde wimpers die mooi uit elkaar staan, zonder klontjes. Zelfs de meest kleine en korte haartjes worden perfect gekleurd.

Lancôme Virtuôse (getest)

Lancôme heeft een nieuwe mascara ontwikkeld die zelfs de meest onhandelbare en steile wimpers van een mooie verlengde krul kan voorzien. De lichte textuur en het hightech a-symmetrische borsteltje zorgen voor prachtige lange wimpers die ook nog eens water en traanbestendig zijn.

Helena Rubinstein Long Lash Mascara

Helena Rubinstein heeft haar klassieker de Long Lash Mascara vernieuwd met de nieuwe ‘strech’ formule voor nog langere wimpers. Long Lash zorgt voor natuurlijke glamour door een onschuldige en verleidelijke oogopslag!

Stem!