Bronzers & Selftanners

De herfst is in aantocht! De zon laat zich steeds minder vaker zien door de najaarsbuien heen.

Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar opeens word ik wel heel erg geconfronteerd met mijn bleke smoeltje en dito lichaam! Aan de selftanner dan maar! Vele fabrikanten hebben tegenwoordig een selftanner in hun assortiment. Ze zijn kwalitatief zo goed dat je echt niet meer bang hoeft te zijn voor het worteleffect of strepen. Mits je het goed aanbrengt natuurlijk!

Vind je een selftanner maar niets? Dan is een mooie bronzer misschien iets voor jou. BodyNews heeft een aantal geweldige producten voor je geselecteerd die je het hele jaar door een gezonde kleur geven, ook zonder de zon. Dus…aan de slag en smeren maar!

Lees ook:

Selftanners voor je lichaam

Hoe behoud jij een lekker kleurtje?

Producten

Lancôme Sun Cherub Poudre

Lancôme heeft weer een nieuwe musthave deze zomer: de Sun Cherub Poudre. Een prachtige bronzing poeder die je gezicht en lichaam voorziet van een prachtige licht gouden en gebruinde gloed! Een fantastische toevoeging aan de Star Bronzer make-up lijn (make-up voor in de zon en na het zonnen). Ook heel leuk is de afbeelding van het engeltje, iccon van Lancôme, in de poeder.

Lancaster Ultra Natural Bronze Care SPF6 (getest)

De Lancaster Ultra Natural Bronze Care SPF6 geeft je gezicht een mooie en subtiele bruine kleur. De kleur is zo subtiel dat je de emulsie iedere dag kunt gebruiken.

Collistar Face Self Tan Creme

Collistar Face Self Tan geeft je gezicht binnen een paar uurtjes een mooie zongebruind kleurtje. Deze selftanner bevat actief verzorgende ingrediënten die je huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf (zoals UV-straling) en je huid goed hydrateren.

Chanel Soleil Identité

Soleil Identité van Chanel heeft een hydraterende werking die wel tot 8 uur na het aanbrengen aanhoudt, waardoor je huid soepel en fluweelzacht blijft. De UV-filters en Vitamine E zorgen voor een zonnebescherming SPF 8 en voor bescherming tegen vrije radicalen.

L’oréal Nutribronze face

L’oréal heeft speciaal voor je gezicht een zelfbruinende fluïde en crème (met SPF15) ontwikkeld die je kleur geleidelijk aan opbouwt. Je bepaalt dus zelf hoe intens je kleurtje wordt! Zo heb je het hele jaar door een stralend bruin gezicht.

Clarins Eau Lactée Auto-Bronzante

De nieuwste zelfbruiner van Clarins voor gezicht en décolleté is erg gemakkelijk en geeft altijd een geslaagd resultaat. Het zorgt voor een natuurlijke en gezonde uitstraling het hele jaar door!

Estee Lauder Amber Bronze

Met Estée Lauders Amber Bronze kun je zelfs het hele jaar door je perfecte zongebruinde huid showen! Amber Bronze is een veelzijdige collectie van amberdoordrenkte bronzing make-up voor gezicht en lippen.

Maybelline Dream Mouse Bronzer (getest)

Een zongebruinde huid zonder dat je in de zon bent geweest? Met een kleine hoeveelheid Dream Mousse Bronzer creëer je een stralende teint. Na het overweldigende succes van de Dream Matte Mousse foundation en de Dream Mousse Eyecolor introduceert Maybelline New York Dream Mousse Bronzer voor een zongebruind effect en stralende glans.

Stem!