Make up looks & trends

Hier lees je alles over de make up trends voor herfst/winter 2007. Heb jij nog nieuwe tips & trucs? Deel het met ons op het beauty forum!
Interesse in een beauty event of informatieavond? Zoek het snel op in onze agenda!
Lees meer

Foundations & concealers

Heb je last van oneffenheden, wallen of vlekjes? Wil je er even snel stralend uitzien? Gebruik een foundation als basis voor je make-up!
Lees meer

Smokey eyes

Ga je een avondje uit en wil je er sexy en hip uitzien, ga dan voor smokey eyes. Deze zijn nog steeds helemaal hot, zo ook voor de feestdagen! BodyNews geeft je tips.
Lees meer

Fake it!

Officieel is de lente begonnen, maar de echte lentekriebels zijn er nog niet echt. Een gezonde glow, frisse blosjes of een frisse sprankelende uitstraling kun je ook creëren zonder zon. Just fake it! BodyNews heeft een aantal producten geselecteerd die je het hele jaar door een gezonde kleur geven.
Lees meer

Beauty Test: ultieme mascara’s

Er hebben zich het afgelopen jaar veel ontwikkelingen voorgedaan op mascaragebied. Een ding hebben ze gemeen: ze zijn er allemaal op gericht om je wimpers nog langer, voller of gekrulder te laten lijken. Less is more gaat hier niet op!
Lees meer

Gloss tips

Gloss op je lippen blijft een must-have! Door alleen wat lipgloss aan te brengen op het midden van je mond lijken je lippen voller en dikker. Pers na het aanbrengen je lippen niet te hard op elkaar, zo verlies je glans! BodyNews heeft een aantal lipglosses voor je geselecteerd.
Lees meer

Party look femme fatale!!

Zwart is chique, het is dé kleur voor een geweldige party look. Zwarte kleding is ideaal als achtergrond voor een zwoele, sexy look met een uitdagende make up.
Lees meer

Perfecte rode lippen

Rode lippen zijn een klassieker die het tegenwoordig ook nog steeds goed doen. Vooral op een feestje, het blijft gewoon hip! Bekijk snel onze tips en recente foto’s van de celebs!
Lees meer

Stem!