Huidverzorging

Huidverzorging

huidverzorgingHier lees je alles over nieuwe ontwikkelingen en handige tips & tricks op het gebied van gezichtsbehandelingen, make up en anti aging. Heb jij nog tips voor onze redactie? Mail het ons!

Huidverzorging voor de rijpere huid

Bij een rijpere huid is de microcirculatie, de celvernieuwing en de productie van het collageen vertraagd. Ook je pigment wordt minder gelijkmatig verdeeld (pigmentvlekjes).

Lekker fris & fruity!

Het schoonheidsrecept voor je gezicht is REINIGING! Vooral na een drukke dag vol vervuiling, maakt je huid ‘s nachts overuren om zichzelf te herstellen. Maak deze dus grondig schoon voordat je gaat smeren!
Lees meer over reiniging/a>.

S.O.S. tegen droge huid

Een droge huid tot zeer droge huid wordt gekenmerkt door vochtgebrek, lijntjes, kleine schilfertjes, fijne porien, een craquelé-achtige huidstructuur en gerstekorreltjes.

Lees meer over een droge huid.

Oppepper nodig? Gebruik een serum!

Het voorjaar is echt de tijd om je huid extra te verzorgen en voor te bereiden op het lekker weer. Een winterperiode met weinig zonlicht, de invloeden van de centrale verwarming en gure weersomstandigheden, laten de nodige sporen achter op je huid.

Lees meer over serums.

Gevoelige huid

Steeds meer vrouwen krijgen last van een gevoelige huid. Een gevoelige huid voelt niet prettig aan, is trekkerig, wordt snel rood, heeft wat schrale plekjes en kan last hebben van kleine gesprongen adertjes (couperose).

Lees meer over de gevoelige huid.

Slikken of smeren?

>Wat is beter…slikken of smeren? Als je gezond leeft, zie je dat zeker aan je stralende huid. Cosmeticafabrikanten beweren dat de vitamines die in hun crèmes zitten wonderen kunnen verrichten. Vitamine C en E, het bekende antioxidantenduo zit in bijna iedere crème.

Lees meer over slikken of smeren

Pigmentvlekje s

Pigment- of ouderdomsvlekjes kunnen ontstaan door veroudering van je huid, hormoon- schommelingen (pilgebruik of zwangerschap), acne, overmatig zonlicht, stress en vervuiling. Bij pigmentvlekjes is het melanine niet meer gelijk verdeeld.

Lees meer over pigmentvlekjes

Gezonde voeding en je uiterlijk

Wat zijn anti-oxidanten en vrije radicalen? Paul Vaessen vertelt je er meer over in zijn column.

Lees meer over gezonde voeding

Voorafgaand aan een ingreep

Of je nou een borstvergroting, een liposcutie of een ooglidcorrectie laat uitvoeren..een goede voorbereiding is het halve werk!

Stem!